top of page
Song Without a Name (2020)
Song Without a Name (2020)

ons. 10. mai

|

Cinemateket Trondheim

Song Without a Name (2020)

Korrupsjon, desperasjon og terror i denne kafkaske thrilleren om en mor sin desperate jakt etter sitt kidnappede spedbarn.

Tid og sted

10. mai 2023, 18:00 – 19:40

Cinemateket Trondheim, Kjøpmannsgata 48, 7011 Trondheim, Norway

Om arrangementet

I denne imponerende debutfilmen av Melina León følger vi en andinsk kvinne, Georgina (Pamela Mendoza Arpi), og hennes dystre kamp for å finne igjen barnet sitt som ble tatt fra henne bare minutter etter fødsel.

En klinikk som gir seg ut for å hjelpe fattige og papirløse kvinner viser seg å være et ondsinnet skalkeskjul for kidnapping. Når klinikken viser seg å ha forsvunnet, og tilsynelatende å aldri ha eksistert, ber Georgina en desperat bønn til politiet. Desillusjonert av likegyldigheten til de såkalte støtteapparatene, går Georgina til en lokal avis der journalisten Pedro (Tommy Párraga) bestemmer seg for å hjelpe henne med å finne svar. I bakgrunnen er gatene preget av sosial forvirring og uorden ettersom at landet står i en økonomisk krise, samtidig som terroristgruppen Shining Path sprer frykt blant folket. I Pedros forsøk på å avdekke konspirasjonen møter han på betydelig motstand fra mektige mennesker, noe som får han til å undre hvor omfattende problemet virkelig er.

Song Without a Name er inspirert av ekte hendelser, og omhandler en dyster tid i Perus historie – ofte referert til som «The Lost Decade» – der den sosiale og økonomiske krisen ga plass til utnyttelse og korrupsjon. Filmen gjengir det levende marerittet mange underpriviligerte kvinner gikk gjennom på denne tiden, og hever de stemmene historiebøkene lar være å inkludere.

1t 37m Spansk tale, engelsk tekst

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=Rrw0YmZDhic

Billetter kjøper du på TicketCo.

Medlemsbillett: 50 kr

Medlemskap inkl. billett: 100 kr

Er du medlem i Trondheim Filmklubb?

For å kunne se filmer i Trondheim Filmklubb, må man ha medlemskort. Medlemskortet koster 100 kr, og gjelder for et semester (vår/høst). Hvis du ikke har medlemskort for inneværende semester, velger du "Medlemskap inkl. billett" når du kjøper billett. Første filmklubbfilm er inkludert i prisen. Kortet gjelder også i de fleste andre filmklubber tilknyttet Norsk filmklubbforbund, og gir deg i tillegg rabatt på Cinemateket Trondheims ordinære visninger. Tapt kort erstattes ikke.

Del dette arrangementet

bottom of page