top of page
Midsommar Director's Cut på Austmann (2019)
Midsommar Director's Cut på Austmann (2019)

Fri, 31 May

|

Austmann Bryggeri & TapRoom

Midsommar Director's Cut på Austmann (2019)

Vi går sommeren i møte med Director's Cut av Midsommer mellom øltønnene på Austmann bryggeri.

Time & Location

31 May 2024, 19:00 – 22:00

Austmann Bryggeri & TapRoom, Sluppenvegen 10, 7037 Sluppen, Norge

About the event

Trondheim Filmklubb og Austmann bryggeri samarbeider om en sommerlig visning, med solfylte skrekkeligheter mellom øltønnene. Midsommar Director’s Cut er 23 minutter lengre enn originalen, med mer grafisk vold og mer kjøtt på beinet.

Midsommar handler fortsatt om det unge amerikanske paret Dani og Christian, og deres forhold som er i ferd med å ta slutt. Når en familietragedie likevel holder dem sammen, inviterer Christian Dani med på antropologi-ferie til Sverige, for å oppleve en helt spesiell midtsommerfest i en avsides svensk landsby. En bekymringsløs ferie på et sted hvor solen nesten alltid skinner, blir sakte men sikkert til et mareritt når landsbyboerne inviterer gjestene til å bli en del av festlighetene.

Varighet: 2t. 51 min. Engelsk tale og undertekst.

Kjøp billetter.

Dørene åpner 18.30, og filmen begynner 19.00.

SLIK KOMMER DU DEG TIL AUSTMANN BRYGGERI & TAPROOM:

Adresse: Sluppenvegen 10, 7037 Trondheim

Buss nr. 20: Holdeplass Trondheim Hovedbrannstasjon Buss nr. 10: Holdeplass Nidarvoll skole

Hvis du kommer sørfra og tar bussen MOT sentrum, kan du også ta buss nr. 1, 2 eller 72 til holdeplass Sluppen. Obs: Denne holdeplassen er ikke i bruk hvis du kommer fra sentrum.

ER DU MEDLEM I TRONDHEIM FILMKLUBB? For å kunne se filmer i Trondheim Filmklubb, må man ha medlemskort. Medlemskortet koster 100 kr, og gjelder for et semester (vår/høst). Hvis du ikke har medlemskort for inneværende semester, velger du "Medlemskap inkl. billett" når du kjøper billett. Første filmklubbfilm er inkludert i prisen. Kortet gjelder også i de fleste andre filmklubber tilknyttet Norsk filmklubbforbund, og gir deg i tillegg rabatt på Cinemateket Trondheims ordinære visninger. Tapt kort erstattes ikke.

Share this event

bottom of page